Enkele van onze realisaties

Hieronder vind je een overzicht van enkele recente projecten. 
Misschien staat jouw project hier binnenkort wel tussen?

ProSoccerData app

ProSoccerData is een online platform voor voetbalclubs en is dan ook wereldwijd gebruikt door oa. RSC Anderlecht, Rode Duivels, Seattle Sounders,... Wij maakten voor hun een stevige Android en iOS app. Met een kalender, chat, uitslagen, statistieken, ... zijn spelers en staff nu altijd op de hoogte.

Ontdek >
Ginto Android
Ginto Android

Heatbot Experience

De creative breinen van Heat (USA) bedachten een interactieve chatbot ervaring voor het Cannes Lions Festival. Of we hun in het technische gedeelte konden helpen? Absoluut! Door een Messenger chatbot te combineren met een LED-scherm gebaseerde applicatie ontstond een gesmaakte interactieve ervaring.

Ontdek >

Ginto G&T app

Ginto is een app voor liefhebbers van Gin & Tonic. De app werd een groot succes met vermeldingen in kranten en magazines en meer dan 50.000 downloads.

Ontdek >
Ginto Android
Ginto Android

Proceedix

We hielpen Proceedix een stevige mobile app én Google Glass app te bouwen voor business procedures. De app wordt gebruikt in bedrijven zoals Philips, Scania, Campina, ... We werkten nauw samen met het Proceedix team voor het best mogelijke resultaat.

Ontdek >

Erfgoedkaart

Voor FARO ontworpen en ontwikkelden we de webversie van de Erfgoedkaart, een interactieve map die de verschillende erfgoed organisaties binnen Vlaanderen verzameld.

Ontdek >
Ginto Android
Ginto Android

Sanoma BrandCompass

BrandCompass is een interactieve tool waarmee adverteerdersmerken kunnen gekoppeld worden aan media merken, op basis van gevoel.
De tool bevat daarnaast ook een quiz om jouw kennis hierover te testen.

Ontdek >

Meetjes.land

In opdracht van Comeet (Cultuuroverleg Meetjesland) maakten we een interactieve map met een overzicht van interessante locaties binnen het Meetjesland.

Ontdek >
Ginto Android

Een project waarmee je ons wil uitdagen?
Vragen over je digitale strategie en nood aan onze kennis?

Shoot! >